Massage Schiebroek-Hillegersberg

Het vinden en het onderhouden van een gezonde levensstijl is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het is al lange tijd bekend dat een groot deel van de Nederlanders te weinig beweegt. Belangrijk is het om te weten dat maar liefst 70% van deze groep wel meer wil bewegen, maar niet weet hoe! Wat extra steun kan u hierbij helpen.

Prins begeleiding & coaching
Jeroen Prins
06-16550321
jp2103@gmail.com

Sportmassage

Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. De stofwisseling wordt hierdoor positief beïnvloed. Hierdoor herstelt men sneller en kan men weer sneller een bepaalde prestatie leveren.

 

Sportbegeleiding

Verleg uw grenzen – Heeft u doelstellingen, maar heeft u moeite om deze zelf te halen? Dan is Personal Training zeker wat voor u. Met een op maat gemaakte training, begeleidt ik u tot het verleggen van uw grenzen. Maar ook indien u al een gezonde levensstijl hanteert, kan een persoonlijk trainingsschema of een Personal Trainer net dat beetje extra bieden om uw doelstellingen te bereiken of zelfs de lat nog hoger te kunnen leggen.

 

Adres & contactgegevens:

Sportmassage Rotterdam
Jeroen Prins
Adrianalaan 161
3053 MB te Rotterdam (Hillegersberg-Schiebroek)
Mob: 06-16 55 03 21
E-mail: jp2103@gmail.com