Haptotherapie Hillegersberg-Schiebroek

Iedereen heeft bijna dagelijks te maken met kleinere of grotere problemen. Vaak kunnen mensen die zelf oplossen. Soms lukt dat niet.

Je ervaart bijvoorbeeld veel stress, hebt last van piekergedachten en hebt depressieve gevoelens.  Je hebt last van klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, buikpijn, eetbuien of last van stijve nek en rugspieren.

Je kan zo ziek zijn van de stress dat je niet meer in staat bent om te werken. Je hebt of de neiging om jezelf terug te trekken of je bent juist overactief en grensloos en je voelt je emotioneel uit balans. Een consult in mijn praktijk kan dan helpen.

U vindt op mijn website www.tobemeditatie.nl alle informatie betreffende mijn werkzaamheden als Haptotherapeut. Daarnaast kunt u ook contact met mij opnemen via rfh.tobe@gmail.com en op mijn telefoonnummer 06-48115597.

Pin It on Pinterest

Share This